VEGAN BURGER BROTHERS ZWOLLE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 60 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Vegan Burger Brothers Zwolle. Meer weten? Ontdek meer

19 mei 2024 om 19:47 De classic burger was prima, maar een beetje klef. De friet was top! Helaas was de kipburger keihard en niet te eten. Heel erg jammer
19 mei 2024 om 14:22 IPV Chicken Royal een hele andere kipburger gekregen, die was ronduit oneetbaar. De vega kip was kei hard en niet doorheen te bijten, dus die heb ik moeten weggooien. De classics maakte het niet beter. Voor 40€ had ik meer mogen verwachten.
16 mrt 2024 om 21:17 Weinig smaak, zompig, burger amper gegrild, klef.
27 jan 2024 om 20:59 Een heerlijke vega kapsalon, echt een aanrader!
25 jan 2024 om 20:01 De burger was echt lekker maar niet warm, en de crispy wedges waren zacht, slof en soms van binnen niet echt gaar:( De bezorger was aardig!
17 jan 2024 om 0:49 De lekkerste burger (supreme) die ik in tijden heb gehad. Ook de onion rings waren zeer smakelijk! Bezorging duurde alleen iets langer dan aangegeven.
16 jan 2024 om 19:03 Heerlijk eten. Te kleine porties voor het geld.
15 jan 2024 om 1:51 Kwam veel eerder dan verwacht! En het is een lekkere burger. Heel uniek
8 jan 2024 om 22:48 De bezorging was snel alleen het eten was niet te vreten. Zowel de burger als de friet waren niet warm en de smaak was geen fijne. Eerste en laatste keer!
6 jan 2024 om 21:36 De Vega ‘chrispy chicken’ was een vega schnitzel waar echt niets chrispy aan was. Deze haal ik bij de supermarkt en maak ik zelf helaas beter. Gevraagd voor burger zonder ui waar vervolgens wel ui op zat. Friet was erg slap. Zonde..
5 jan 2024 om 22:08 Super smaakvolle vegan burger en frieten, deze ga ik onthouden!
5 jan 2024 om 20:36 Snel en lekker